دریاچه چورت یا دریاچه میانشه ، زیبایی پنهان

امروز میخوایم بریم به یک جای زیبا . طبیعی بکر که اگر مسافرین اجازه بدن ، بکر میمونه . جایی که زیبایی خیلی زیادی داره . مقصد امروز ما دریاچه چورت هست . دریاچه ای در استان مازندران ، بخش چهاردانگه ی شهرستان ساری .

 

چورت

در واقع بعضی افراد ، دریاچه چورت رو خواهر خوانده ی دریای خزر میدونن . این دریاچه در سال 1318 خورشیدی در اثر رانش زمین به وجود اومده . در واقع میشه گفت در ابتدا چشمه ای بوده که در اثر رانش زمین و بسته شدن مسیر آب ، در دل جنگل این دریاچه به وجود اومده . در اصل میشه گفت سد خاکی اون رو ایجاد نکرده بلکه در اثر عوامل طبیعی به وجود اومده . از اونجایی که در نزدیکی روستای چورت قرار داره ، به اون دریاچه چورت گفته میشه و وسعت این دریاچه چیزی در حدود 2.5 هکتاره .دریاچه چورت

دریاچه چورت در شکاف دره با شیب زیاد قرار گرفته و دور تا دور اون رو درختان و جنگل احاطه کرده . برای همین هم نام دیگه ی این دریاچه ، دریاچه میانشه می باشد .

دریاچه میانشه

این دریاچه بیضی شکل ماهیانی هم داره که این ماهی ها رو افراد محلی به دریاچه انداختن . میزان آب دریاچه هم بسته به میزان بارندگی متغیر هست . از اونجایی که دریاچه چورت ، به دنبال رانش زمین به وجود اومده، میشه گفت که در فصول کم بارش ، که سطح آب دریاچه پایین می آد ، اثراتی از باقیمانده ی درختان به چشم میخوره . به دلیل وجود درختان در کف دریاچه ، توصیه نمیشه ماهیگیری رو با تور هایی که کف دریاچه پهن میشن انجام بشه . چون در این صورت مشکل ساز خواهد بود .

دریاچه چورت مازندران

اگر قصد سفر به دریاچه چورت یا دریاچه میانشه رو داشتین ، در فصول بهار و پاییز بیشتر توصیه میشه . در زمستان به دلیل ناهمواری راه رسیدن به دریاچه ، ممکنه با مشکل مواجه بشین .

choret-lake

مسیر دسترسی به دریاچه چورت

برای رفتن به دریاچه چورت ، ابتدا مسیر ساری کیاسر رو میاین . پس از رسیدن به روستای چورت ، چندین مسیر خاکی برای رسیدن به دریاچه وجود داره که میتونین از راهنمایی های محلی کمک بگیرین .

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *